Om Hammers Fonde

Om Hammers Fonde

Hammers Fonde er stiftet af Nikolaj Holdt Mikkelsen fordi danskerne har brug for et reelt investorvenligt alternativ til de investeringsløsninger, som de bliver tilbudt i dag. Fra sin tid i Morningstar har Nikolaj igennem mange år analyseret kvaliteten af de investeringsprodukter, som danskerne bliver anbefalet og det er ikke de bedste løsninger. 
Så der var et behov for nogle løsninger, hvor kundernes behov er øverst på agendaen. Ved at sætte deres behov først, øges sandsynligheden for at kunderne kan udleve deres økonomiske drømme, uanset om det er sød pensionstilværelse, udbetalingen på et hus, led i et generationsskifte eller noget helt andet.
Nikolaj Holdt Mikkelsen har mere end 25 års erfaring fra den finansielle sektor og er både CFA og CIPM Charterholder, og mest kendt er han givetvis fra sin tid som chefanalytiker i Morningstar. 
Som en af landets førende eksperter i investeringsforeninger og pensionsprodukter satte han i mere end 11 år investorernes interesser øverst på dagsordenen. Af de få herhjemme skabte han en hidtil uset transparens og indsigt i kvaliteten af de mange investeringsprodukter, som primært banker og pensionsselskaber sælger til deres kunder. 
I sine år hos Morningstar tegnede han virksomheden udadtil i det danske marked overfor medier, interesseorganisationer, myndigheder, samarbejdspartnere m.fl. og var garant for altid skarpe og veldokumenterede holdninger.
Som følge af sin ekspertviden, upartiske tilgang og ildhu for investorernes bedste interesser er han flittigt citeret og benyttet af medierne. 
Billederne herunder er fra TV2News, hvor Nikolaj Holdt Mikkelsen talrige gange har optrådt og bidraget med ekspertviden om pensionsafkast, investeringsomkostninger m.m. og omkostninger i danske investeringsforeninger. 
Det andet billede er fra et debat talk-show på Nørrebro Teater om bæredygtige investeringer og i særdeleshed vores pensionspenge, som de færreste ved, hvad er investeret i. Nikolaj Holdt Mikkelsen var med og derudover deltog special guest star og nu x-politiker Uffe Elbæk, og på slap line Pelle Fridell, som fortolkede en aktiekurve på saxofon. Det var super underholdende og tak for godt publikum og ikke mindst god styring af vært Nina Maria Bendixen.

Fik du læst...

Back to Top